Köksmattor

Köksmattor

Vi har köksmattor i olika färger, material och storlekar!

Hos Hällefors Möbel AB hittar du garanterat en köksmatta som du tycker om. Om du har svårt att bestämma dig för vilken du vill ha så hjälper vår duktiga personal dig gärna med att hitta den perfekta mattan till ditt kök.

Köket är ofta ett rum där folk tycker om att samlas för att äta, umgås eller koppla av. Därför är det viktigt att du inreder med köksmattor som är praktiska och som skapar trivsel. Hällefors Möbel AB har köksmattor som hjälper dig att förhöja intrycket och som gör köket mer personligt.

Mattor i Hällerfors
Vi säljer köksmattor av högsta kvalitet från välkända leverantörer. Hällefors Möbel AB har garanterat din nästa köksmatta! Vi har köksmattor i olika färger, material och storlekar!

Tips när du ska välja köksmattor

När du ska välja köksmatta så bör du leta efter en som är lätt att sköta och som tål mer än mattorna i dina andra rum.

Tänk på att köksmattor ofta utsätts för stora påfrestningar som till exempel risken för att mat och dryck hamnar på dem och att de därför behöver tvättas mer regelbundet än till exempel en vardagsrumsmatta. Vi har slitstarka köksmattor som du kan ha glädje av i många år!

Hällefors Möbel AB vill underlätta för dig som kund och har därför samlat några tips som förhoppningsvis kan hjälpa när du letar efter köksmattor:

Design

Välj en matta som passar din stil och ditt kök. Tänk på att en mönstrad eller melerad matta döljer eventuella fläckar bättre än en enfärgad.

Storlek

Tänk igenom var din köksmatta ska placeras och fundera över vilken storlek du vill ha.

Material

Fundera på hur köket kommer att användas och vilka förutsättningar det har. Välj sedan material på din köksmatta som stämmer överens med detta. Trasmattor och bomullsmattor är väldigt populära i svenska kök eftersom de är vackra och ofta prisvärda. Vill du ha en köksmatta som är mer lättskött så vill vi tipsa om mattor av plast. De väger inte så mycket och du kan enkelt ta bort eventuella fläckar.

Kontakt

Vår möbelaffär finns i lilla Hällefors som är en tätort i Västmanlands län. Är du nyfiken på våra köksmattor? Har du bestämt dig för att köpa en ny köksmatta?

Du är varmt välkommen att besöka vår möbelaffär eller att höra av dig!